Professioneel

U krijgt les van een ervaren docente 

Over ABChinees

Flexibel

Les op maat

Er zijn geen vaste lestijden of -vormen

Eerlijk

Niet iedereen is bestemd om Chinees te leren. Klinkt hard, maar het is waar. Indien dit het geval is, zal tijdig met u overlegd worden.

Kernwaarden
Lauren Vissers - 罗兰

'Laat ik mezelf even voorstellen: Mijn naam is Lauren Vissers en ik ben geboren in Nederland, maar mijn ouders komen uit Zuid-Afrika. Hierdoor reisde ik van jongs af aan om het jaar naar de andere kant van de wereld. Hier begon mijn interesse naar verschillende culturen. 

China is vergeleken met het Westen een andere wereld. Nadat ik aanraking gekomen ben met de Chinese vechtskunst Kungfu, trok China mijn aandacht.

 

De eerste keer in China kon ik geen woord Chinees. Na terugkomst in Nederland werd mijn interesse in China steeds groter en dat heeft geresulteerd tot mijn studiekeuze aan de bacheloropleiding Oriëntaalse Talen en Communicatie - Chinees aan de Hogeschool Zuyd.

Voor veel mensen lijkt de Chinese taal leren een onmogelijke klus. Ik word blij van mensen helpen; lesgeven en de Chinese taal zijn mijn passie en zo ben ik begonnen als docent aan de Algemene Chinese School Utrecht, waar ik nog steeds 1 keer per week les geef. 

Bij de Nederlandse studenten, bleek al snel dat zij er baat bij hebben les te krijgen van iemand die net zoals zij vanuit het niets begonnen is en vanuit de Nederlandse taal en grammatica kan uitleggen. 

Mijn droom is om veel meer mensen op deze manier te kunnen helpen, zodoende is het idee voor ABChinees ontstaan.'

Onze filosofie

Ons doel is om u te helpen met het leren van de Chinese taal. Hoe dit doel behaald wordt is voor iedereen anders. Iedereen leert anders en iedereen heeft een andere levensstijl met verschillende wensen. Het is de taak van ABChinees om erachter te komen welke methode het beste bij u past en de lessen op uw behoeftes af te stemmen. Als leiddraad wordt wegens de logische opbouw het boek 'New Practical Chinese Reader' gebruikt.

 

Om het leren leuker te maken en makkelijker voor u om bij te houden, heeft ABChinees een YouTube kanaal, waarin u gratis dialoogjes en extra's kunt bekijken.

Een goede basis is van belang om goed Chinees te kunnen leren. Wij zorgen hiervoor. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Al onze kernwaarden zijn dan ook afgestemd op de klant.

© 2020 by Lauren Vissers

KvK-nr.: 66714028

​btw-nummer: NL001554491B61

ABChinees

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now